Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Meral Akşener Samsun'da iktidara seslendi
banner852

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için Samsun’un Atakum ve 19 Mayıs ilçesine geldi.

Meral Akşener, burada yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Şimdi bir şey yapmamız lazım. O dükkanlardaki herkes bilir ki müşteri veli nimettir. Seçmen zaten veli nimet unutuldunuz. Abiler ağalar mecbur kaldılar sizin dertleriniz için adım atıyorlar. Şekil A1 KYK bursları. Bu gençlerin dertlerine kulak vermek zor iş çünkü onlara çözüm üreteceksin. Yememiş içmemiş anne baba çocuğunu dershaneye göndermiş, çocuğu 92 puan almış atanamamış ama 58 puanla atanmış. Bu kul hakkıdır.Benim sizden istediğim şudur, bir siyasetçi denilen cenahı denetleyeceksiniz. Seçilip o dükkanların içine girmeyenler haddini bilecek, size hakaret edenler haddini bilecek, sizi nankörlükle, şükürsüzlükle suçlayanlar haddini bilecek. Yapmaya çalıştığımız budur, bunu başaracağız.

Fındığı 74 Lira açıklatmak istiyoruz.

Karadeniz'i geziyorum iki gündür, fındığı 74 lira açıklatmak istiyoruz. Çeltik yani pirinç 15 lira olmak durumunda. Onun için geziyoruz. Onun için sinirleri çok bozuldu, troller iki gündür bana vuruyor. Onlar vurdukça ben güçleniyorum. Bu yaz boyunca gençlerimiz, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, EYT'lilerimiz, besicilerimiz, atanamayan öğretmenlerimiz, gübre atamayan çiftçimiz için, yan gelip yatanların 5 maaş 10 maaş alıp size küfredenlerin korkulu rüyası olacağız. Onun için rahat yok, rahatlarını bozmaya devam edeceğiz.

Göçmenleri ülkelerine devletlerine geri dönmesi gerekir...

Meral Akşener,"Bütün şehirlerimizde Sayın Erdoğan'ın Emevi camisinde namaz kılmak üzere iddia ortaya koydu namazı kılamadı, Esad kıldı. Kimine göre 6 milyon kimine göre 5,5 milyon aynı şehirde, aynı ülkede doğmuş insanlar Türkiye’ye geldiler. Çok net bir şey söyleyeyim; Türkiye'nin demografisi değişir, onun Sayın Erdoğan tarafından bizzat getirilmiş göçmenlerin ülkelerine, devletlerine, topraklarına geri dönmesi gerekir, biz de bunu başaracağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876