Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Mesut Yuvaya Döndü..
 Süper Amatör Liginde mücadele verecek Bafra Temsilcisi Genç Bafraspor Bafra'nın öz çocuğu olan başarılı kaleciyi Mesut Atmaca`yı Ladikspor'dan Transfer etti.

Genç Bafraspor'a transfer olan Mesut Atmaca(25) futbol hayatın da sırasıyla Bafra Doğanca Belediyespor,1930 Bafraspor,Giresun Espiyespor,Zonguldak Erdemirspor,geçen yıl da Samsun Bölgesel Bal Ligi Ekiplerinden Ladikspor'da forma giydikten sonra bu yıl da transfer olduğu Genç Bafraspor'un formasını giyecek.

İmza törenin de kısa bir konuşma yapan Genç Bafraspor'un Başkan Yardımcısı Koray Varol; Hemen hemen iç transfer çalışmamızı bitirdik.Şu ana kadar ise dış transfer de toplam kalecimiz Mesut Atmaca ile 8.futbolcu kardeşimizi Genç Bafraspor Ailesine kazandırmış olduk.Genç Bafraspor Kulübü olarak Teknik Kadromuzun raporu doğrultusun da bütçemizi aşmadan mütevazı kadro oluşturmaya devam ediyoruz.Tabi ki de bu sene Samsun Bölgesel Süper Amatör Ligin de takımlar boş durmuyor bunların başında geçen yıla nazaran daha iyi ve güçlü kadro oluşturan Vezirköprü Belediyespor başı alıyor,Samsun Termespor, Havza Belediyesporspor iyi kadro oluşturmuşlar.Öyle görülüyor ki bu yıl Samsun Bölgesel Süper Amatör Ligin de karşılaşmalar çetin ve zor geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.