Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

MHP ATAKUM’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ TAMAM
banner852

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İlçe Teşkilatlarında 3 ilçede eş zamanlı bayrak değişimi olmuş, İlkadım, Atakum ve Canik İlçe Başkanlıklarının yeni Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanları MHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına tebliğ edilmişti.

MHP Genel Merkezi tarafından yapılan tebliğ sonrasında Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak “uyumlu çalışma” başlığıyla “Milliyetçi Hareket Partisinde uyumlu ve teşkilatların her açıdan belirlenen hedeflere ulaşma çalışmalarında 3 ilçemizde bir bayrak değişimi yaşandı. İlkadım, Atakum ve Canik İlçelerinde gerçekleşen fesihler ve eş zamanlı olarak 3 ilçemize atamalar gerçekleştirildi. Bayrak değişimi olarak görevden alınan İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak değişimidir. Yeni atanan İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları için sıkı çalışma gerektiren bir dönem başlıyor. Yeni atanan 3 İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ile birlikte tüm ilçe teşkilatlarımızla sıkı bir çalışma sürecine gireceğiz. Görev yapan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurullarına teşekkür ediyorum. Yeni atanan İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına da başarılar diliyorum.” demişti.

Bugün ise Atakum İlçe Başkanı ve yeni Yönetim Kurulu ile MHP Atakum İlçe Başkanlığında bir toplantı düzenleyen Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İlçe Başkanı olarak atanan Murat Akoğlu ve yeni Yönetim Kuruluna görevlerini tebliğ etti. Görev tebliği sırasında kısa bir açıklama da yapan Karapıçak “Yeni atanan İlçe Başkanı ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Önceki dönemde görev yapan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza da hizmetleri için teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri söylemlerimizde iki vurgu var; Uyum ve disiplin. Yeni atanan arkadaşlarımızdan da beklentimiz budur. Çok sıkı bir çalışma sürecine gireceğiz. Sizler de bu çalışmaları sahada hissedeceksiniz. Asla mazeretin olmadığı, uyum ve disiplin ile ilgili sorunu olan kim olursa olsun yolumuzu ayırırız. Bu hassasiyetle bayrağı yeni İlçe Başkanı ve Yönetim Kuruluna teslim ediyoruz. Beklentimiz kutlu davamızı ve Milliyetçi Hareketin fikriyatını en üst seviyede temsil etmek ve çıtayı yükseltmektir. Yeni yönetimin Samsun’a ve Atakum’a hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığından yapılan açıklamada İlkadım ve Canik İlçe Başkanlıklarında yeni atamaların tebliğinin yarın öğleden sonra yapılacağı belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçtiğimiz günlerde 3 ilçe görevden alınmış yerlerine İlkadım İlçe Başkanlığına Özcan Kınalı, Atakum İlçe Başkanlığına Murat Akoğlu, Canik İlçe Başkanlığına ise Mustafa Kılıç İlçe Başkanı olarak atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876