Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

MHP Canik'te İftarda buluştu
banner852

MHP Canik Belediyesi meclis üyesi Musa Sarı'nın işyerinde berberler için verdiği iftara Mhp Samsun il Başkanı Abdullah Karapıçak,il başkan yardımcıları, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar,il başkan yardımcıları,MHP Canik ilçe Başkanı Süleyman Baltacı ,ilçe yöneticileri,meclis üyeleri,Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ,berberler odası başkanı zabir pilan ve çok sayıda berber katılım sağladı.

Gaziosmanpaşa merkez camiinde kılınan teravih namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelen MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ''mübarek ramazan ayında sizlerle bir araya gelip hasbihal etmek bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.cumhur ittifakı olarak siz vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz.daha sonra samsunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren karapıçak allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.devletimiz vatandaşına en iyi şekilde hizmet ediyor ve etmeye devam edecek.

Allah ramazan boyunca tuttuğumuz oruçları,kıldığımız namazları ve ettiğimiz duaları kabul etsin k diyerek konuşmasına son verdi.

Anahtar Kelimeler:
MHPCanikSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876