Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

MHP İL BAŞKANI EDİS OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevinden alınan Taner Tekin'in yerine Hüseyin Edis'in il başkanı olarak görevlendirildiği öğrenildi.

MHP kaynaklarından alınan bilgilere göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından Hüseyin Edis'in il başkanlığı için görevlendirildiği öğrenildi

MHP İl Başkanı Taner Tekin'in görevden alınmasının ardından yönetime de görevlerinden el çektirilmişti. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kim olacağı hususunda bir çok bilgileri dolaştığı sosyal medyada insanlar merak ediyordu. MHP Lideri Bahçeli tarafından Hüseyin Edis'in il başkanlığı için görevlendirildiği bilgisine ulaşıldı.

HÜSEYİN EDİS KİMDİR?

1978 Bafra Lisesi, 1984 Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Hüseyin Edis, Amerika Boston Üniversitesi’nde 2007 yılında 1 yıl eğitim gördü .

1985 Yılında PTT Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı­ Müfettiş Yardımcılığı yapan Hüseyin Edis, 1986 Yılında Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu­ Denetçi Yardımcılığı, 1989 Yılında Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu­ Denetçi, 1999 Yılında Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu ­Başdenetçi, 2000­ - 2002 Yılında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (Telekomünikasyon Kurumu Kurucu Kurum Başkan Yardımcısı (Genel Müdür), 2002 - ­2007 Yılında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (Telekomünikasyon Kurumu) Kurul Üyesi (Bakanlık Müsteşar Yardımcısı), 2005­2006 Yılında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (Telekomünikasyon Kurumu) Kurul 2.Başkanı, 2007­ - 2010 Yılında Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu Başdenetçi olarak görev yapan hüseyin Edis, 2010 Yılından bugüne kadar da Sayıştay Başkanlığı­ Uzman Denetçi (Enerji Sektörünün Denetlenmesi) görevine devam etti.
7 Haziran 2015 seçimleri için Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Aday olan Hüseyin Edis evli ve 4 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMHPHüseyin Ediş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.