Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

MHP İl Başkanı Miraç Kandili mesajı yayınladı

Başkan Kandıra, mesajında şu ifadelere yer verdi: " Bugün, Hz. Muhammed’in Mescid-i Haram’danMescid-i Aksa’ya, oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini duayla idrak ediyoruz. Miraç; manen yücelmenin, bedenen en yükseğe erişmenin, böylelikle ilahi lütuf ve ihsanla mükâfatlandırılmanın mucizevi halidir. Bu gece, müminlerin manevi dünyalarının aydınlanması, günahlarının bağışlanması ve dualarının kabul edilmesi için önemli bir fırsattır. Bu özel gece, bizlere bir kez daha hayatımızın amacını hatırlatıyor ve bize manevi yönden ilham veriyor.

Ancak, bu yıl Miraç Kandili'ni kutlarken, ülkemizde meydana gelen son deprem felaketi nedeniyle kalplerimizde derin bir üzüntü taşıyoruz. Yüce Allah'ın sonsuz merhameti ile insanlara her zaman yardım etmeyi, onların acılarını hafifletmeyi emreder. Türk milleti olarak bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine sabır diliyoruz.

Bu vesileyle, tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik eder, bu mübarek gecenin sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Dualarımızın, ülkemize, insanlarımıza ve tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi

Anahtar Kelimeler:
Osman KandıraMHPSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.