Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

MHP İlçe Başkanın eşi düğünde öldürüldü
banner852

Samsun'un Asarcık ilçesinde, düğünde çıkan bıçaklı kavgada damadın annesinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

İddiaya göre, MHP Asarcık İlçe Başkanı Hasan Demirci'nin oğlu Adem Demirci'nin bir düğün salonundaki düğününde, "istek parçası" nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. 
Kavgayı ayırmak için müdahale eden damat Adem Demirci'yi gören anne Satu Demirci, oğlunun yanına gittiği sırada gruptakilerden biri tarafından bıçakla yaralandı. 
Anne Demirci, haber verilmesi üzerine salona gelen 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Kavak Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
Olay yerinden kaçan şüpheli Gökhan S. ile bu kişiyi götüren minibüsün sürücüsü  M.A, Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Samsun'da yakalandı. 
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Kavak Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüphelilerden Gökhan S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876