Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

MHP Samsun 50. Yılı Adana’da Kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın da katıldığı Adana’da ki Milliyetçi Hareket Partisi'nin 50. Kuruluş yıldönümüne İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte katıldı.

Karapıçak, Adana’dan yaptığı açıklamada “Bugün Adana’da Milliyetçi Hareket Partimizin 50. yıl kutlamalarında Ülküdaşlarımızla ve partililerimizle birlikteyiz. İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte bu kutlu günü birlikte yaşamak için Adana’ya geldik. 2019 yılı Samsun özel bir önem taşıyor. Hem Kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs’ın 100. yılı hem de gönlümüzü ömrümüzü verdiğimiz partimizin 50. yılını birlikte kutluyoruz. Bu kutlu günümüzde mutlu ve gururluyuz. Milliyetçi Hareket Partisi kaynağını Ötüken’de bulmuş, anlamını Türk-İslam Ülküsünde görmüş bir Türk destanıdır. Kutlu davamızın 50 yılı kutlu olsun.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AdanaMHPKutlama50.yıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.