Öne Çıkanlar yağ bezesi cerattepe
banner797

MHP Samsun İftar Yemeğinde Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar yemeği yoğun ilgi gördü. Samsun ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftara, Ak Parti Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Mesleki Esnaf Odaları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Muhtarlar, MHP Samsun İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Kadın Koordinasyon Kurulu (Kaçep) İl-İlçe Yöneticileri, Önceki Dönemlerde Görev Yapmış İl, İlçe, Meclis Üyesi Yöneticileri yanı sıra 1400 kişiyi aşkın partili ve vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında hep birlikte iftarlar açılmış, iftar duası ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucusu
Rahmetli Alparslan Türkeş'in iftar duası videosu eşliğinde hep birlikte dualar edildi.

Vatandaşların iftar yemeğine yoğun katılım göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak "Geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar Yemeği buluşmasında Ramazan-ı Şerif'in manasına yakışır sohbet ve kaynaşma ortamı ile iftarımızı açtık. Ramazan ayı Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı günlerdir. Bizlerde bu ayın maneviyatına uygun olarak bu iftar yemeğinde bir araya gelelim istedik. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber olduğumuzu her gün göstermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

İftar programı MHP Samsun İl Yönetimi, Belediye Başkanları ve Milletvekillerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.