Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

MHP Samsun İl Başkanlığı Heyeti 19 Mayıs İlçesinde

Bartın, Kastamonu ve Sinop illeri başta olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde gerçekleşerek yoğun can ve mal kayıplarına neden olan sel afetlerinin ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak başkanlığında oluşturulan heyet ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Edis yağış oranının ve sel afeti görülme olasılığının yüksek olduğu Karadeniz bölgesinde yer alan Samsun’da sel riskinin bulunduğu bölgelere yönelik incelemeleri geçen haftalarda gerçekleştirmişti.

19 Mayıs ilçesi Kuşkayası mahallesinde Engiz Çayı’nın sel baskını verme riskine yönelik yerinde yapılan incelemelerin ardından bölgede yaşayan vatandaşlarla görüşerek sel afeti ve baskın durumunda yapılması gerekenler hakkında bilgi aktarımlarında bulunmuştu.

Karapıçak, “Foseptik Deposu Çağ Dışı Kalmış”

İncelemeler sırasında bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından, Engiz Çayı üzerinde bulunan foseptik deposu olarak kullanılan yapının, olası bir afet durumunda Engiz Çayı’na karışarak salgın hastalıklara sebebiyet verebileceği dile getirmiş ve Karapıçak konunun araştırılarak en kısa sürede çözüme kavuşturulması ile ilgili sürecin takipçisi olacağını dile getirmişti.

Engiz Çayı yine tertemiz olacak.

Gelinen son durum ile ilgili açıklamalarda bulunan Karapıçak, “Büyükşehir Belediyemiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda yetkililer hemen harekete geçmiş ve Kuşkayası köyünde paket atık su arıtma tesisinin temel betonu atılmıştır. Yakında Paket arıtmanın da montajının tamamlanarak bu sorunun da üstesinden gelmiş olacağız. Belediyemizde konunun hassasiyeti ciddiye alarak hemen harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, Saski Genel Müdürü Bahattin YANIK ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.