Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

MHP Samsun İl Başkanlığından Giresun’a Yardım Eli

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından Giresun’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Samsun’da İl Başkanlığının öncülüğünde esnaf ve partililerin öncülüğünde 600 çift ayakkabı, 700 çift çorap ve pantolon benzeri kıyafet içeren yardım paketleri İl Başkanlığınca Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanlığının koordinesi dahilinde Espiye İlçe Başkanlığının öncülüğünde Yağlıdere belediyesine ve Espiye’deki sel felaketinden etkilenen bölgelere gönderildi.

Yardımların toplanmasında ulaştırmasında Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından görevlendirilen Osman Karapıçak ve Adem Aydın’ın yardımları Giresun’a ulaştırılması sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Abdullah Karapıçak “Giresun’da meydana gelen sel felaketi bizleri üzmüştür. Biliyoruz ki şiddetli yağışlarla oluşan afetten dolayı ortaya çıkan zarar-ziyan devletin müşfik dokunuşuyla, geniş imkânlarıyla, milli birlik ve dayanışma iradesiyle, aynı zamanda seferberlik anlayışı içinde en kısa zamanda tamir ve telafi edilecektir. Bizler de bu aşamada yardım etmek isteyen Samsun esnafı ve partililerimizin yardım paketlerini bölgeye ulaştırarak az da olsa yaraların sarılmasına destek olmak istedik. Buradan katkısı olan tüm hemşehri ve partililerimize teşekkür ediyorum. Allah bizleri daha büyük felaketlerden korusun. Bu fırsatla Giresun ilimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaşamını yitiren ve görevi başında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz. Yaralanan ve mağdur olan vatandaşlarımıza ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.