Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner797

MHP Samsun Teşkilatları ile bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına yoğun katılım sağlandı.

Program, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MYK Disiplin Kurulu üyesi Erdem Şenocak’ın da katılımı ile gerçekleşti. İl Başkanlığında düzenlenen programa ilçe başkanları, ilçe ocak başkanları, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Erkan Demirtaş, Türkav Samsun Şube Başkanı Muharrem Yıldırım, Ülkü Tek Samsun Şube Başkanı İlyas Aydın, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı bayramlaşma programında konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Bayramlar, günlerin en müstesnasıdır. Ortak değerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Mutluluğu ve nasibi paylaşmak hasretleri gidermektedir. Bizlerde bu mübarek günde tüm teşkilatlarımız ve partililerimiz ile bir araya geldik ve bayramlaştık. Uzun bir tatil dönemine gelmesine rağmen bugün il başkanlığımıza akın eden tüm partililerimiz ve Samsun halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Tekin, “Müslümanların, en kutlu ve mübarek günlerinden biri olan bu Kurban Bayramı’nı da maalesef hüzünlü bir şekilde idrak ediyoruz. Bayramları bayram gibi yaşayacağımız günlerin gelmesini ümit ediyor, Dünya’nın hiçbir yerinde sadece Müslüman oldukları için zulüm gören, katledilen, bir tek Müslüman’ın kalmamasını temenni ediyoruz. Gazze’de, Arakan’da, Musul’da, Kerkük’te, Telafer’de, Türkmen Dağı’nda, Doğu Türkistan’da, Karabağ’da, Ahıska’da, Bosna’da ve birçok Türk ve İslam toprakların da bu zulmü sona erdirmek, akan kan ve gözyaşını durdurmak her birimizin boyun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Samsun halkının bayramını kutluyor, hep birlikte daha güzel, mutlu ve umutlu, Türk’ün dünyaya hakim olup tüm mazlumların yüzünün gülmesine vesile olacak adaleti ve hoşgörüyü sağladığı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

İl binasında yapılan bayramlaşma programı ardından MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile il yöneticileri, ilçe teşkilatlarında düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.




Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.