Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

MHP Samsun yerel seçimlere hazır

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı 17 ilçe başkanlığının katılımı ile gerçekleştirdiği bölge koordinasyon toplantılarını tamamladı.

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde seçim hazırlıklarını tamamlamak amaçlı gerçekleştirdiği bölge toplantılarının sonuncusunu Çarşamba’da yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge koordinasyon toplantısına, MHP Çarşamba ilçe yönetiminin yanı sıra, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe başkanlıkları da katıldı.

Hafta içinde de Bafra ve Kavak ilçe başkanlıklarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge koordinason toplantıları teşkilat işlerinden sorumlu il başkan yardımcı Mehmet Al’ın yanı sıra il başkan yardımcıları İhsan Kılış, Osman Sait Zengin, Önder Subaş ve yönetim kurulu üyesi Harun Karapıçak’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

teşkilat işlerinden sorumlu il başkan yardımcı Mehmet Al’ın başkanlığında gerçekleştirilen bölge koordinasyon toplantılarında 31 Mart yerel seçimlerindeki seçim stratejileri, meclis üyelikleri ve ittifak konularında ilçe başkanlıklarına bilgilendirmeler yapıldı. İlçe başkanlıklarının 31 Mart yerek seçimlerine yönelik soru, sorun ve önerilerinin de değerlendirildiği bölge toplantıları verimli olarak tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan il başkan yardımcısı Mehmet Al “31 Mart yerel seçimlerine 17 ilçe başkanlığımız ile hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis üyelikleri ve ittifak konularında hassas çalışmalarımız ve seçim stratejilerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız artarak devam edecektir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.