Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

MHP`de Tek Aday  KARAPIÇAK, güven tazeledi

HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLDİ

KOVİD-19 salgını nedeniyle fiziki mesafe hijyen önlemlerinin alındığı ve dikkat edildiği bir atmosterde gerçekleştirilen Samsun İl Kongresi partililerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

KADİR ŞEKERCİ DİVAN BAŞKANI

Yoklama ve açılış ile başlayan il kongresi, saygı duruşu ve istiklal marşıyla devam etti. Kongre başkanlık divanının seçimi ile belirlenen divana; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci divan başkanı, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hami Korkmazlı divan başkan yardımcısı, 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Beyhan Akün katip üye olarak seçildi.

Kongrenin 3. Maddesi olan faaliyet ve mali raporun okunması ve ibrası ile devam etti.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ konuşmasın da ise genç dinamik, yorulmak bilmeyen bir yönetim anlayışı ve istiklal için birlik istikbal için dirlik sloganı ile yola çıktıklarını ifade etti. Samsun Muhtar Buluşmaları 2020 adı altında bir dizi çalışmalara yaptıklarını ve 17 ilçe başkanlıkları ile beraber 1252 muhtarımızı ve mahallemizi ziyaretlere devam edeceklerini belirti.

Cumhur İttifakı'nın tarihi görev ve sorumluluklarını omuzlarımızda hissederken, ülke için adına 'beka' dediğimiz bu süreçte anlık olaylar ve durumların hiçbir önemi olmadığı gibi ittifaka zarar vermesine de izin vermeyiz diye konuştu.

GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ’NİN MESAJI OKUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İl Kongresi Divan Başkanlığına gönderdiği kongre mesajını mevcut il başkanı Abdullah Karapıçak okudu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci’nin dilek ve temenni konuşmasıyla devam eden kongre il delegelerinin oy kullanacağı ve İl Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile Üst Kurul Delegelerinin belirlenmesi amacıyla oy kullanılacak seçimlere geçilmesiyle devam etti.

Kongrede MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, tek aday olarak katıldı.

Seçim sonucunda delegelerin oyunu alarak 13. Olağan kongrede İl Başkanı seçildi.

Samsun İli 13. Olağan Kongresine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hami Korkmazlı, 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Büyükşehir Meclis Başkanı Mustafa Demir, Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazı Konal, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Mert Bahar, ÜLKÜ-TEK Samsun Başkanı İlyas Aydın ve Samsun MHP İlçe Başkanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.