Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

MHP`li Heyet TUYAP Fuarını Ziyaret etti
banner852
 MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve İl Başkanı Taner Tekin, yanlarında kalabalık bir heyet ile Tuyap Tarım Fuarını ziyaret ettiler.

Canik Kültür Merkezinde düzenlenen programın ardından Tekkeköy'de bulunan Tuyap Samsun 3. Tarım, Hayvancılık ve Tekneloji Fuarına katılan Usta ve Tekin burada firma ve kuruluşların stantlarını ziyaret ettiler. Firma yetkililerinden fuar ve tarım ürünleri hakkında bilgiler alan Usta ve Tekin, Samsun'da gerçekleşen bu fuarın hem Samsun'a hemde bölgeye katkı sağladığını ifade ettiler.

Üretimde görmenin önemli olduğunu ifade eden MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Bazı ürünler başka yerlerde üretiliyor olsa da burada gördükten sonra onları geliştirerek daha verimli ürünler yapabiliriz. Tarım kenti olmasını umud ettiğimiz şehrimizde tarım ürünleri imalatının da yapılmasını önemsiyoruz. Bu fuar aracılığı ile tarım ile uğraşan insanlara özellikle hayvancılık başta olmak üzere bir çok farklı alanda yapılan teşviklerden de faydalanmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Samsun'un tarım anlamında iki büyük ovaya sahip olması açısından önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Taner Tekin, şunları söyledi; Samsun'da tarımın geliştirilmesi açısından bu fuarı önemsiyoruz. Eskiden fuar şehri olarak anılan Samsun, uzun süren aradan sonra tekrar fuarları ile gündeme gelmeye başladı. Özellikle tarım fuarına olan ilginin her geçen sene artması şehrimiz açısından da önemli bir gelişme. Samsun'da tarımın güçlendirilmesi ve bu anlamda yatırımların artması gerektiğini düşünüyoruz. Her mevsimde bir çok ürün hasadı yapmaya müsait olan topraklarımız var ve bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor."

Programa, Atakum, İlkadım, Terme, Ayvacık ve Havza ilçe başkanları ile birlikte İl ve ilçe yöneticileri de katıldı.
Usta ve Tekin, tüm stantlarda hatıra fotoğrafı çektirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876