Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Milletvekili Fuat Köktaş mazbatasını aldı
banner852
Düzenlenen mazbata törenine, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililer ile birlikte Samsun Adalet Sarayı’na geldi.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'nde Samsun'dan yeniden milletvekili seçilen AK Parti Samsun Milletvetili Fuat Köktaş, mazbatasını Samsun Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle Adalet Komisyonu ve Seçim Kurulu Başkanı Kemal Alver'den aldı.

Samsun halkına verdiği desten ötürü teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "25. ve 26. Dönem’in ardından yeni sistemin ilk milletvekilleri olarak 27. Dönem de hemşehrilerimizin bizlere göstermiş olduğu destekten, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da birinci turda tekrar layık olduğu makama getirdikleri için bütün milletimize sonsuz teşekkür ediyorum.

Bugün bize verilen bu mazbata milletimizden aldığımız emanetin resmi tescilidir. Rabbim İlimize, ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin, milletimizin bizlere vermiş olduğu bu onurlu görevde bizleri utandırmasın.

İnşallah bilgi, birikim ve tecrübelerimizle şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için birçok konuda kolektif çalışıp, ortak akıl ile hareket ederek güzel hizmetler, çalışmalar gerçekleştirerek, hedeflerimize koşmaya gayret göstereceğiz.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi, ekonomik büyüme, refah ve kalkınma hızlı ve etkili yönetimin garantisi altına alırken, güçlü hükümette, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacaktır, ülkemizin gücüne güç katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876