Öne Çıkanlar Yaşar Saydam bakanlık
banner798

Milletvekili Fuat Köktaş'ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Aile dokusunun mihenk taşı, şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlar her türlü övgünün ve saygının üzerindedirler." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Kadın sadece bir anne değil; doğumumuzdan, ölümümüze kadar her aşamada bizi şekillendiren, bize yön veren ve hayata hazırlayan en değerli varlıklarımızdır. Sadece evin içinde değil, iş ve toplumsal hayatımızın her alanında birçok görevi üstleniyor ve başarı ile de yürütmektedirler.

Kadın, Türk milletinin kültüründe de, dini inançlarında çok önemli bir yere sahiptir.

İstiklal mücadelesinde Nene Hatunlar, Kara Fatmalar, Halide Edipler cephede erkeklerle birlikte isimlerini unutulmazlar listesine yazdırmışlardır. Bu ülkenin, milletin bekası için geride sevdiklerini bırakarak gözlerini kırpmadan büyük bir mücadeleye giden ve sonuçta da hayatlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve dualarla yad ediyorum.

KADINLAR SİYASETİN İÇİNDE

AK Parti olarak her zaman kadını kamusal alanda sıkışan, ötekileştiren, ayrımcılık yapılan bir anlayışta değil, tamamen işin merkezinde, siyasetin içinde bir anlayış içinde gördük.

Biz bu işin hiç bir zaman lafını yapmadık. Her zaman icraatını yaptık. Kadınların siyasal hayata, yönetime katılması, demokratik mekanizmalara dahil olmaları da onların en temel vatandaşlık haklarıdır.

Her türlü zor şartlarda mücadele etmesini bilen, dünyaya faydalı, iyi insan yetiştirme gayreti ile her türlü fedakarlığı gösterebilen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularla kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.