Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Milletvekili Köktaş: Bir Cemre de 16 Nisan'da sandığa düşecek


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması kapsamında çalışmalarını ilçe ilçe gezerek sürdürüyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu, Murat Çelik ile birlikte İlkadım İlçesi'nde gerçekleştirdiği çay sohbetlerinde vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, Terme İlçesi'nde ise Muhtarlarla biraraya geldi. Terme Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Milletvekili Köktaş, ilçe de faliyet gösteren Yaşar Makina ve Tellioğlu Metal firmalarına misafir oldu. Firmaların çalışanları ile öğle yemeği yiyen Milletvekili Köktaş, kendisine iletilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında da bilgiler verdi.

MESELE MEMLEKET MESELESİ

Kimsenin kafasının karışmasına gerek olmadığını yeni sistemin sadece AK Parti yada Recep Tayyip Erdoğan meselesi olmadığını, dile getiren Milletvekili Köktaş, "mesele memleket meselesi, mesele ülkemizin ve milletimizin geleceği meselesidir." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti 2002 yılında milletinden aldığı emanetin sorumluluğunda Türkiye'yi hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlettiriyor. Bu kutlu yürüyüşün en önemli adımlarını attığımız önemli bir dönemden geçiyoruz. Milletinizin duasıyla Türkiye'nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz, gece gündüz demeden, milletimizin çizdiği istikamette, ülkemiz ve 79 milyon insanımız için çalışıyor, çalışmaya devam ediyoruz.
İşte bu gayretli çalışmalarla hemen hemen her alanda gelişen, büyüyen, istikrarlı bir Türkiye var.

Bölünmüş yolları, köprüleri, üniversiteleri, adalet sarayları, okulları, havaalanları, hızlı demiryolları, metroları, tüp geçitleri, limanları, şehir hastaneleri ile sayısız eserler ardı ardına hizmete girdi, girmeye devam ediyor.

YAMALI BOHÇA ANAYASA

Bunlar kolay olmuyor tabiki, dev eserler kazandırılırken bir yandan da bu eserlerin hizmetlerin yapılmaması için dışarıdan destekli içerdeki vesayetçi, ona olmaz, buna olmaz diyen, darbeci zihniyetli yapılar her türlü oyunlar, tezgahlar kurmak için ellerinden geleni yaptılar. Fakat feraset sahibi milletimiz bunların oyunlarını bozdu, tezgahlarını başına geçirdi.

Şimdi önemli bir sürece girmiş buluyoruz. Mevcut anayasa 1982 model, içinde vesayet ve darbe kalıntıları bulunan, yamalı bohçaya dönmüş bir her tarafı tamir istiyen bir elbise gibi. Bu eski model anayasa ile Türkiye az önce dediğim gibi zorlukluklarla ilerleye biliyor. Bu anayasa koalisyonların, ekonomik krizlerin, belirsizlik dönemlerinin anayasası, bu anayasa iki başlı yönetimin anayasası. Bunu değişmesi ve ülkemizin önünü açılması için güzel bir elbiseye ihtiyacı var. Bu da koalisyonların olmadığı ve bunun getirdiği siyasi belirsizliklerin yaratılmadığı bir sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden geçiyor.

Baharın gelmesini müjdeleyen Cemre, havaya, suya ve toprağa düştü. inşallah bir Cemre de 16 Nisan’da sandığa düşecek ve milletimiz anayasa değişikliğine güçlü bir evet diyecek" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.