Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Milletvekili Köktaş, İlkadım, Atakum ve Tekkeköy'de
banner852

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım, Atakum ve Tekkeköy'de gerçekleştirdiği programlarda esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Milletvekili Köktaş, "16 Nisan'da Almanya'ya da Hollanda'ya da gereken cevap sandıkta verilecek." dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için programlar gerçekleştirerek "Evet" için destek isterken, sistemin genel faydaları üzerine bilgiler veriyor.
Milletvekili Köktaş programlarında ayrıca vatandaşlarla da biraraya gelerek hasbihal ediyor.
İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi Camii'nde ikinci namazını kılan Milletvekili Köktaş, namaz sonrası cami cemaati ile çay sohbetinde bulundu.
Vatandaşların burada sorularına da yanıt veren Milletvekili Köktaş, görüş ve önerileri de not aldı.
Milletvekili Köktaş daha sonra Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen programa katılarak Havzalılarla biraraya geldi.
19 Mayıs Üniversitesi Coğrafya Topluluğu öğrencilerle biraraya gelerek tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş daha sonra Atakum ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla sabah kahvaltısında buluştu.
Milletvekili Köktaş ayrıca Tekkeköy ilçesi TÜYAP tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı'na katılarak firmaların stantlarını gezdi. Yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, aileleri ile fuara gelen vatandaşlarlada sohbet etti.

Gerçekleştirdiği programlarda gündeme dair açıkmalarda da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "16 Nisan'da Almanya'ya da Hollanda'ya da gereken cevap sandıkta verilecek." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya'ya Hollanda polisi tarafından Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğuna girişine izin verilmemesi ve kendisine yapılan medeniyet dışı tutum kara bir leke olarak tarihe geçecektir. Her fırsatta demokrasiden, ifade özgürlüğünden, insan haklarından bahseden sözde Avrupalı dostlarımız, bu olay karşısında bir kez daha sınıfta kalmıştır. " dedi.

Bir bayan bakana yapılan bu kötü muamele asla kabul edilemeyeceğini belirten Milletvekili Köktaş, "Sadece bakanımız Betül Sayan Kaya değil geçtiğimiz hafta diğer bakanlarımıza da Avrupa ülkeleri tarafından yapılan bu kötü tutumu demokratik ve insani değerleri ayaklar altına alınmıştır. Şiddetle kınadığımız bu tutumla ilgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından da en kuvvetli şekilde protesto edildi ve Hollandalı muhataplarımıza bunun karşılığının en ağır şekilde verileceği ifade edilmiştir.
Avrupanın bu faşizan uygulamalarına 16 Nisan'da gereken cevap en güçlü evet ile sandıkta verilecektir." dedi.

Gerçekleşen programlara İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Gençtürk, İpek Aydoğan ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876