Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Milletvekili Köktaş İlkadım ve Terme İlçeleri'nde
banner852
Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile sadece hükümet sistemi değişecektir, daha hızlı işleyen daha kaliteli bir sistem hayata geçecek. Bu sistem ile ülkemizin ekonomisi daha da fazla büyüyecek" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında programlarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım ve Terme İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Çelik, Burhan Erçal, Terme ve İlkadım İlçe Teşkilat üyelerinin katılımı ile İlkadim İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Camiinde kıldığı öğle namazının ardından camii cemaati ile çay sohbeti gerçekleştiren Milletvekili Köktaş daha sonra Samsun Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odasını ziyaret ederek Başkan Hüseyin Binay ve oda yönetimi ile biraraya geldi.
Başkan Binay, şoför esnafına verdiği destekten ötürü Milletvekili Köktaş'a teşekkür plaketi takdim etti.
Milletvekili Köktaş daha sonra Fatih Sultan Mehmet Caddesi esnafına bereketli bol kazançlar dileklerini iletirken, Terme İlçe Meydanında çay bahçelerinde oturan vatandaşlardan da 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında destek istedi.

MİLLETİN EMANETİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTIK
Ziyaretlerinde vatandaşların kafasına takılan sorularada yanıt veren Milletvekili Köktaş, "3 Kasım 2002 seçimlerinde milletimiz AK Parti'ye tek başına iş başına getirdi. Çabuk unutuyoruz, biraz hafızalarımızı tazeleyelim. O gün partimizin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili olmasını önlediler. Her türlü oyunu denediler, şimdi muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan, milletin seçtiği Cumhurbaşkanı oldu.
Sizler 2002’de bizi iktidara getirdiniz, emaneti verdiniz, biz de emanete sahip çıktık. Omuzlarımızdaki sorumluluğun her zaman farkında olduk. Gece - gündüz, uzak - soğuk demedik, çalıştık. İş ürettik, hizmet ürettik.
Bugüne kadar girdiğimiz her seçimde bize her zaman büyük destek verdiniz, biz de sizden aldığımız güç ve destek ile daha bir aşkla ve şevkle çalışmaya, ülkemiz için eser üretmeye gayret gösterdik. 14 yılda Türkiye’ye çok büyük eserler kazandırdık.

YENİ SİSTEMLE EKONOMİ DAHA DA BÜYÜYECEK
Ne yaptıysak milletimizle yaptık, ne yaptıysak ülkemiz ve sizler için yaptık, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yaptık.
Şimdi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye’ye büyük bir dönüşüm, büyük bir eser kazandırmak istiyoruz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için, sizler için yeni bir değişimi, yeni bir reformu devreye sokmak istiyoruz.
Bu sistemle, sadece hükümet sistemi değiştirmektir, daha hızlı işleyen daha kaliteli bir sistemi hayata geçecek.
Yeni sistemle Türkiye’nin ekonomisi daha da fazla büyüyecek, refah daha fazla artacak.
Sistem kazancımızı her kesime, gençlere, yaşlılara, kadınlara, ve bütün toplum kesimlerine büyük faydalar sağlayacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876