Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Milletvekili Köktaş'tan Ayvacıklılara miting daveti


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında çalışmalarına Ayvacık ilçesinde devam etti.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Güner Armutlu, Belediye Meclis ve ilçe teşkilat üyelerinin katıldığı kahvehane ziyaretinde vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mart Salı günü saat 15:00'te Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği mitingine de Ayvacıkları davet eden Milletvekili Köktaş, "Milletine, ülkesine hizmet eden, dünya mazlumlarına elini uzatan, ezilenlerin gür sesi, sessiz çoğunluğun sesi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 28 Mart Salı günü Saat 15:00'te Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda olacak. Samsunlular her zaman onu bağrına basmış, sevgisini göstermiştir. Yine Samsunlular olarak Milletin adamına aynı büyük heyecan ve coşkuyla karşılayalım ve ona güçlü bir şekilde desteğimizi gösterelim." dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.