Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Minik Öğrencilerden Başkan Amcalarına Sürpriz Hediye

19 Mayıs İlçesi Şehit Vural Akdeniz Anaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek hazırladıkları puzzleyi hediye ettiler.

Başkan Osman Topaloğlu ve Eşi Banu Topaloğlu’nun resminin işlendiği puzzleyi hediye eden öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, sürpriz hediye için de minik öğrencilere teşekkür etti.

Yarınların büyüklerine seslenen Başkan Topaloğlu; " Miniklerimiz, çocuklarımız onlar bizim geleceğimiz. Bugün bizim oturduğumuz bu koltuklarda onlar olacaklar. Kentimizin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Çocuklarımıza iyi bir gelecek oluşturmak ve en iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak bizim asli görevimizdir.Tüm çocuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler. Hepsine bundan sonraki hayatlarında mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.