Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner798

Mobilyacıları ticaret merkezine adapte edeceğim
banner852

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, "Mobilyacı esnafını yeni yapılacak olan sanayi sitesinin ticaret merkezine adapte etmeyi düşünüyorum" dedi. 

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsunluların her alanda ki sorunların çözümü için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bugün Gülsan Sanayi sitesinde ki mobilya esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını ve taleplerini alan Tekin, çözüm önerilerini anlattı. Tekin, "Mobilya üretici esnafın sorunları Gülsan Sanayi Sitesi'nin yıkımının ardından imalatlarını nerede yapacakları. Bende seçim vaatlerim arasında yer alan yeni sanayi sitesinde mobilya esnafının ticaret merkezinde görmek istiyorum" dedi.

Gülsan Sanayi Sitesi esnaflarının en büyük sorununun yıkım olduğunu ve kendilerine bir yer gösterilmemek olduğunu ifade eden Tekin, "Bizim belediye başkanlığımız zamanında hiç bir esnafımız mağdur olmayacak. Yapmadan sanayi sitesini yıkmak gibi bir düşüncem yok. Önce sanayi esnafını yeni yerlerine taşınmalarını sağlayacağız. Daha sonra Gülsan Sanayi Sitesi'ni yıkılacak. Yeni yapılacak olan sanayi sitesinde ise ticaret merkezine adapte etmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876