Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Mustafa Demir'den ev ziyaretleri
banner852
Liman Mahallesi'nde Ömer Can Yıldırım ve ailesinin evine giden Demir ve Tok, ev ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

İlkadımlılarla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Demir, buradaki aile ortamını 1 Nisan'dan itibaren şehrin tamamında sağlayacaklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışının başında ailelerin hayat şartlarının en üst düzeye taşınması olduğuna işaret eden Demir, projelerini bu yönde şekillendirdiklerini vurguladı.

Demir, "Belediye olarak dar gelirli vatandaşımızın da ev sahibi olabilmesi için daha uygun şartlarla alabilecekleri konutlar inşa edeceğiz. Bu ve bunun gibi birçok proje ile Samsun'umuz mutlu insanların yaşadığı, ticaret, turizm ve modern hayata sahip Türkiye'nin en iyi şehirlerinden olacak." dedi.

Tok da buluşmalarının siyasetçi-halk buluşması değil, aile fertlerinin bir araya gelmesi olduğunu dile getirerek, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını tüm hizmetlerin üstünde tuttuklarını anlattı.

Görevde olduğu 5 yıl boyunca Belediye Yeni Hizmet Binası Camii ve Külliyesi, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, İlkadım Gençlik Merkezi gibi eserleri ilçeye kazandırdıklarını aktaran "Bu yaklaşımımızın karşılığını vatandaşımızdan gelen coşku ve samimiyetle alıyoruz. Bu nedenle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gönül belediyeciliği ile gönüllere dokunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876