Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Mustafa Demir'den STK temsilcilerine çağrı
'Gücümüzü Samsun için birleştirelim!..'

Bürokrat, sanayici, işadamı ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturdukları Dostlar Kahvaltı Grubu'nun Cumartesi Buluşmaları devam ediyor. Amisos Tepe Restoran da gerçekleştirilen sabah kahvaltısının bu haftaki konuğu Cumhur İttifakı'nın AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir oldu.

'SAMSUN'UN ÖNÜNDE ENGEL KALMAZ'

Göreve gelmeleri halinde yapacakları projeleri anlatan Mustafa Demir, ''Bürokratından sanayicisine, işadamından sivil toplum kuruluşunun temsilcilerine kadar hepimiz gücümüzü birleştirdiğimizde bu şehrin önünde hiç bir engel kalmıyor. Birlik olalım, enerjimizi, gücümüzü birleştirelim. Cumhurbaşkanımızdan bugüne kadar Samsun için istediğimiz hiç bir şey asla geri dönmedi. Bu büyük bir avantaj. Bu şehir için herkesin katkısını bekliyorum. Samsun'a hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

CUMHURBAŞKANI'NDAN 'SANAYİ' SÖZÜ

Sanayicilikte üretimin önemine değinen Mustafa Demir, ''Sanayi yatırımı yapacak olan insanları teşvik etmek lazım. Uygun hatta bedelsiz arsa temin etmek lazım. Çünkü istihdam oluşturacak. Arsa üretiminden başlayarak, ihtiyaç duyduğunda kamuyu ve yerel yönetimleri yanında olduğunu hissedecek. Başka yerde yatırımı olan sanayiciyi de Samsun'a çekeceğiz. Sanayicinin yanında olacağız. Alt yapısını yapacağız. Aday tanıtım toplantısı için Cumhurbaşkanımız Samsun'a geldiğinde görüştük. Tersanenin arkasında bulunan TİGEM'e ait tarıma 2 bin dönümlük elverişsiz alana, tersanenin geri planındaki alanı da ilave edeceğiz 3 bin 500 dönüme yakın yeni bir organize sanayi bölgesi oluşturacağız. Sözünü aldık. Katma değeri ve istihdam kapasitesi yüksek sanayiye bu alanları tahsis edeceğiz. Şu anda 4 milyar TL'lik yatırım bekliyor'' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.