Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Mustafa Demir gençlere tavsiyelerde bulundu

Ziyarette gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Demir, "Hayatta ne yaparsanız yapın işinizi iyi yapın. Gençliğinizi iyi yaşayın" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz'de katılımcılara bilgilendirme yapan ve kayıt işlerinde yardımcı olan genç gönüllülerden oluşan 11 kişi ile makamında bir araya geldi.

Samimi bir ortamda yapılan ziyarette, gençler Samsun'a ve Türkiye’ye yönelik merak ettikleri soruları Başkan Demir'e sordu. Geleceğe dair fikirlerini de dile getiren gençlere, Başkan Demir, Kütüphane, Kitap Kafe, Gülsan projeleri ile ilgili bilgi verdi. Projeleri hayranlıkla dinleyen gençler özellikle kütüphane ve kitap kafenin hayata geçmesini heyecanla beklediklerini ifade etti.

Ziyaretteki gençlerden Sümeyye Ataseven, "Hayatımın en güzel yaz tatilini geçirdim. Burada samimi bir memleket havası vardı. İnsanlar çok güzel duygularla ayrıldılar" dedi.

HER ZAMAN SAMİMİ OLUN

TEKNOFEST'in ardından Samsun'da her şeyin çok değiştiğini dile getiren Başkan Demir, "Her vatandaşımızın hayatına bir kez dokunalım istiyoruz. Siz de TEKNOFEST' te bu faaliyetimizi taçlandırdınız. Belediyenin size ait olduğunu fark ettirdiniz. Belediyemizi kendimizden bir parça olarak görelim. Her yaptığınız işte samimiyeti yanınızdan ayırmayın" ifadelerini kullandı.

GENÇLERE ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELER

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Başkan Demir şöyle devam etti:

"Çok küçük yaştan beri çalışıyorum. Sizde çok çalışın, çabalayın, bir işle muhakkak uğraşın. Hayatın planı olmuyor. Hayatta ne yaparsanız yapın işinizi iyi yapın. Gençliğinizi iyi yaşayın. Ciddi olun. Gençlik rastgele yaşanmaz. Çok gayret edin. Siz kimse için değil kendiniz için çalışın. Kitap okuyun, İslam tarihini, tefsir kitaplarını muhakkak okuyun. Sağlığınıza dikkat edin. Şu hayattan sorumlusunuz bunun farkına varın. Önünüzde çok güzel yollar var, en önemlisi samimi olun. Şehrimize, ülkemize sahip çıkın, duyarlı olun. Güzel şeyleri öğrenecek yerler de bulunmak gerekir. İyi arkadaşlar edinin. Her zaman iyiyi yanınızda tutun. Ben sizinle birlikte çok pozitif hissediyorum. Sizin olduğunuz yerde olumsuzluk olmaz. Geleceğe hep iyi bakın. Sizlerin dinamizmiyle ülkemizin çok daha güzel işlere imza atacağını inanıyorum."

Anahtar Kelimeler:
SamsunMustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.