Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Mustafa Demir Samsun'a geri döndü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Ankara’da süren 2 haftalık tedavi sürecinin ardından bugün şehre döndü ve yeniden görevine başladı.

Ankara’da tedavi sürecindeyken her birimle irtibat halinde olan uzaktan da mesaisini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’a dönerek görevine başladı. Başkan Demir, “Böbrek bölgesinde bir yapı tespit edildi. Hemen tedaviye başladık. Uygulanan ilaç bu tür tümörlere karşı etkili olmasıyla biliniyor. Tedavi süreci başladı. Doktorların raporları olumlu yönde. Bende işimin başına döndüm. Bu süreçte en çok hemşehrilerimi özledim. Morale ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde arayan, mesaj atan, dua eden, desteğini gösteren herkese canı gönülden çok teşekkür ederim” dedi.

 “MİLLETİMİZE HİZMETE DEVAM EDECEĞİM”

“Bizler inanmış insanlarız” diyen Başkan Demir, “Memleketimize yaklaşık 30 yıldır hizmet etme yolunda yürüdük. Samimi olarak ifade ediyorum bunu da Allah’ın rızasını kazanmak için yaptım. Hala daha o yoldayız. Ömrümün sonuna kadar bu millete hizmet etmeyi sürdüreceğim. Hemşehrilerime, çalışanlarımıza hepsine tekrar çok teşekkür ediyorum. Allah herkesin ömrünü bereketli kılsın” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.