Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Mustafa Demir, Samsunspor çok iyi mücadele etti
banner852

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, ''Samsunspor çok iyi mücadele etti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi

Bayındırlık ve İskan eski bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Samsunspor'uİnegölspor ile oynanan maçta yalnız bırakmadı. Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşılaşmayı izleyen Mustafa Demir, Samsunsporun attığı göllerinde büyük sevinç yaşadı. Samsunspor – İnegölspor maçını büyük bir coşkuyla izlediklerini belirten Mustafa Demir, ''Çok güzel bir maç izledik. Çok iyi mücadele eden bütün takımı yürekten kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. 3.Dakika da atılan göl ile maçı biraz daha rahat izledik. Samsunspor taraftarının maç sonuna kadar coşkusu görülmeye değerdi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz’ dedi.

İnegölspor’u kendi evinde 3-0 yenen Samsunspor'un başarılarının devam edeceğine olan inancının tam olduğunu belirten Demir, ''Yönetimi, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik ederim'' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876