Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Mustafa Demir,Güçlü Türkiye için el ele vermeliyiz
banner852

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Güçlü Türkiye için el ele vermezsek kaybeden ülkemiz, geleceğimiz, hepimiz oluruz." dedi.

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, parti çalışmaları kapsamında çeşitli program ve etkinliklere katılmak için Samsun'a geldi.

Sabah saatlerinde Sevgi Kafe'de Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, İl Başkanı Ersan Aksu, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok, teşkilat temsilcileriyle birlikteSamsun Milli İrade Platformu (SAMİR) üyeleriyle bir araya geldi.

Büyük Cami'de cenaze namazlarına katılan Yazıcı ve Demir, daha sonra 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Subaşı, Bankalar ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde esnaf ziyareti, vatandaşlarla çay sohbetlerinin ardından, 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Yürüyüşü'ne katılım sağlandı.

Programında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı kadrolarının, teşkilatlarının çok iyi bir kaynaşma ve çalışma ile halkın gönlünü fethettiğini söyledi.

"TÜRKİYE HEDEFLERİNE DURMADAN KOŞMALI"

"Güçlü Türkiye için el ele vermezsek kaybeden geleceğimiz, hepimiz oluruz." diyen Demir, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'na güçlü bir destek Türkiye'nin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacak. Yerel seçimlerden alınan sonuçların genel seçimlere yansıması olacağını unutmamamız gerekli. Bizler kirli ittifakları, niyetleri, arzuları bertaraf etmek için birlikte çalışmalıyız. Ülkemiz üzerinde kara bulutlar estirmek isteyen odakları elimizin tersiyle itmeliyiz. Niyetimiz halis, niyetimiz güçlü Türkiye hedeflerine durmadan koşmaktır. Bu kutlu yolda halkımızın desteğini hep yanımızda gördük, bundan sonra eksilmeden devam edeceğine gönülden inanıyoruz. " dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876