Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Mustafa Destici'ye teşekkür mesajı

Servis Araçları Sahiplerinden Ve Çarşamba Şoforler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beye Ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici Beye Teşekkür

Oda Başkanlarımız Öneriyor Büyük Birlik Partimiz Çözüme Kavuşturuyor.

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf OdasıBaşkanımız Musa Bala Beyefendinin ve yönetiminin Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beyefendiye servis araçları yönetmeliğinde ki değişikliklerin yapılması hususunda yardım talebinde bulunması üzerine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici Beyefendi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye ve ilgili bakanlara konuyu arz etmelerinden sonra servis araçlarında ki yönetmenlik değişikliği talebi beklendiği gibi sonuçlanmış olup resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beyefendiye ve Bakanlarımıza şoför esnaflarımız adına şükranlarımızı arz ediyoruz.

Buna göre koltuk sensörü, deneme bo nusu
, 3 nokta emniyet kemeri iç mekanı gösteren beyaz cam uygulamaları,

2017 model araçlar için 01.07.2024, tarihine

2016 model araçlar için 01.07.2025 tarihine

2015 ve öncesi model araçlarda 01.07.2026 tarihine kadar aranmayacaktir. Şu an muayene için bekleyen servis araçlarımız muayenelerini yaptırabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.