Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

Neslihan Hancıoğlu:10 kasım atatürkü anma günü

“Bugün 10 Kasım…

Bugün, bir matem günü değil; Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılığımızı ulusça bütün dünyaya haykırma günüdür!

Bugün, Mustafa Kemal’in Türk ulusu için hedeflediği ‘muasır medeniyet seviyesine ulaşma ve onu geçme’ yolunda, tüm benliğimizleçalışma günüdür!

Ve bugün,tıpkı O’nun yaptığı gibi;emperyalizme ve onun yerli işbirlikçilerine karşı mücadele etme günüdür!

Ulusumuzun büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma gününde, O’nun devrimlerinin yol göstericiliğindeCumhuriyet’imize sahip çıkma ve bedeli ne olursa olsun Cumhuriyetimize ve onun temel niteliklerine yönelik her türlü saldırıya karşı direnme sözümüzü bir kez daha tekrarlıyoruz.

Bu kararlılıkla;

Sonsuzluğa uğurlayışımızın 82. yıldönümünde,ulusal özgürlüğünün mimarı, Kurtuluş Savaşı’mızın başkomutanı, cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, özlem ve minnetle anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.