Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner798

Oltan Köleoğlu Enerji Kamuoyu açıklaması
banner852

Afyonkarahisar ili Çay ilçesinde bulunan Biyokütle Tesisimizde dün akşam saatlerinde çıkan yangın, tarımsal atık olarak değerlendirdiğimiz ağaç köklerinin, odun ve tomrukların depolandığı alanda başlamıştır.

“Yangın, yanma ihtimali oldukça düşük olan, toprağı yoğun ve nem oranı yüksek ağaç köklerinin olduğu alanda ve 4 farklı noktada aynı anda çıkmıştır.” Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri yangının çıkış nedenini incelenmeye devam etmektedirler.

Herhangi bir can kaybının olmadığı yangında olağanüstü yangın sistemlerine sahip olmamız yangını 2 saat içinde kontrol altına almamızı sağlamış olup tesise sıçrama olmamıştır.

Yangının kontrol altına alınmasında “büyük bir fedakarlıkla çalışan, bizlere yıllardır ürünlerini veren yöre halkına, çiftçilerimize, devletimize, yerel yönetimlerimize, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza” sonsuz teşekkürler. Konuya ilişkin süreci önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağımızı belirtiriz. 

Saygılarımızla Oltan Köleoğlu Enerji

Anahtar Kelimeler:
Oltan Köleoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876