Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Ömer Süslü: Mustafa Demir ve arkadaşlarını kurtaracağız

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Süslü yaptığı açıklamada, “Geldiği günden bugüne Samsunlunun makus talihi olma görevini layıkıyla yerine getiren Sayın Mustafa Demir, sosyal medya meselelerine merak salmış. Duyumlarımıza göre sayın Demir’in özel talimatlar serisine bir de sosyal medya paylaşımlarına etkileşim yapılması zorunluluğu eklenmiş. Yani attığı her paylaşımın beğenilip paylaşılması talimatıyla kendisine ait sosyal medya paylaşımlarına ait etkileşimlerin artmasını istiyormuş. Belirtmek isteriz ki bu etkileşimler emirle değil, paylaşımların içeriğinin güzelliğiyle elde edilir” dedi.

'İÇ ÇATIŞMA VAHİM'
Bir belediye başkanı için ortada dolaşan bu iddiaların oldukça gülünç olduğuna dikkat çeken Ömer Süslü, “Bundan daha ironik olanı ise Ak Parti Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medyaya sıcak bakmadığını her fırsatta dile getirmesine rağmen Ak Partili belediye başkanlarının bu işlere merak salmasıdır. Daha önce bazı Ak Partili ilçe belediye başkanlarında gördüğümüz bu gülünçlük bulaşıcı olmalıdır ki sayın Demir de bundan nasibini almış. Düne kadar tevazudan bahsedenlerin, sosyal medya beğenilerinin peşine düşmesi, zihin dünyalarında yaşadıkları buhranın ve iç çatışmanın ne derece vahim olduğunu gözler önüne sermektedir. İnanın biz bu türevde meseleleri konuşmaktan üzüntü ve hicap duyuyoruz. Çünkü ne Samsun ne de Türkiye böyle kıymetsiz meselelerle karşılaşmayı hak etmemektedir. Samsunlular inansın, çok yakında Samsun’un makus talihini değiştireceğiz. Sayın Mustafa Demir’i ve arkadaşlarını da içinde bulundukları gülünç ruh halinden kurtaracağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.