Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

OMÜ'de eski oyuncular sahnede buluşacak
banner852

OMÜ, Tiyatro Topluluğunun organize ettiği 25'inci Ulusal Tiyatro Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 14-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen festivalde tiyatro topluluğu üyeleri ile mezunlar sahnede bir araya gelecek. 

OMÜ mezunları ve OMÜ-TİT eski oyuncuları tarafından hazırlanan "Bir Zaman Tiyatro" oyunu, festival kapsamında seyirciyle buluşacak. 

Yönetmenliğini Ediz Türkpençe'nin üstlendiği oyun, dünya tiyatrosundan Türk tiyatrosuna, Shakespeare'den Haldun Taner'e sahnelerde unutulmayan tiratları bir kolajla sahneye taşıyor.

Anlatıcısı, müzikleri ve danslarıyla zenginleşen oyun 21 Nisan'da saat 14.00'te Güzel Sanatlar Kampüsü Sahnesi'nde gösterime sunulacak.

Öte yandan üniversitenin değişik bölümlerinden farklı yıllarda mezun olan farklı yaş ve meslek grubuna mensup oyuncular da "Zeus" oyunuyla festivale katılıyor.

Samsun ekibinin yanı sıra Ankara'daki yaşayan mezunlarında yer aldığı oyun da 20 Nisan saat 14.00'te Güzel Sanatlar Kampüsü Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876