Öne Çıkanlar Tanju Özcan Bilek güreşi
banner797

OSB Altyapı çalışması ihalesi yakında

Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesinde yapımı planlanan arıtma tesisi, enerji ünitesi, kanalizasyon, içme ve yağmur suyu, yol, aydınlatma ve haberleşme altyapısı projelerinin son durumunun görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Sanayi parsellerinin tamamına yakınının tahsisinin yapıldığı Samsun Gıda OSB'de altyapı projelerinin büyük bir titizlikle hazırlandığını ve ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade eden Samsun Valisi Zülkif Dağlı, "İlimizin sahip olduğu Bafra ve Çarşamba ovaları ile tarımsal potansiyelinin yüksek olduğunu, bu tarımsal üretimin gelişen tüketim taleplerine uygun arz edilmesi için gıda üzerine ihtisaslaşmış sanayi tesislerinin Samsun için büyük bir avantaj olduğunu ve altyapı tesislerinin tamamlanmasıyla birlikte OSB’nin örnek gösterileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.