Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Özel Çocuklardan Güzel Proje‏
 Doğankaya Özel eğiim Uygulama Merkezi’ nin “Bir Yumurtanın Hikayesi” isimli bilimsel projesiyle serbest dolaşan yumurta tavuğunun ıslahı çalışması ve orijinal köy tavuğu ırkının korunması çalışmalarının sonuçlarını aldı.

Proje hakkında bilgi veren proje yöneticilerinden M. Semih GÜRSOY ve M. Salih SEMİZOĞLU amaçlarının çocuğun doğayla etkileşim ve üretimde kalite ilişkisinin çocuklar tarafından benimsenmesini sağlamak olduğunu söylediler. Ayrıca bu projede emeği geçen, açık destek veren Ankara Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Kalite Yönetimi Sorumlusu, Pazarlama ve Satış YetkilisiMühendis Aziz Atik’ e, Samsun İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Mühendislerinden Tuğçe YILMAZ’ a teşekkürlerini ilettiler.

Okul Müdürü Dursun DÜNDAR; Okulumuz bu proje ile köyümüze örnek olmak, aynı zamanda yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi hayata geçirmek istenmiştir” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.