Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Özel şampiyonlar Büyükşehir'de

DEMİR: GURUR VERDİNİZ!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından bu yıl Samsun’un 19 Mayıs İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Takım Sporları Şampiyonası’na Çarşamba İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı, 'Türkiye Şampiyonu' olarak damga vurdu.  Şampiyonlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

ÖZEL SPORCULARDAN 'BAŞARI' ÖYKÜLERİ

4 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz, sporcular ve antrenörleri ağırlayan Başkan Mustafa Demir, "Ülkemizde özellikle son yıllarda özel sporculara yönelik birçok önemli proje hayata geçirildi. Bunun meyvesini de özel sporcularımızın ulusal ve uluslararası alanda çok önemli başarılara imzalar atmaya başlamasıyla almaya başladık. Özel sporcularımız ayrıca azimleri, başarılarıyla hepimiz için bir hayata tutunma öyküsü de yazıyorlar" dedi.

'BAŞARILARINIZ DAİMİ OLSUN...'

İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı'nın birbirinden zorlu rakipleri yenerek Türkiye Şampiyonu olduğuna dikkati çeken Başkan Demir, “Bizlere büyük gurur yaşattınız. Sizleri, antrenörlerimizi, aynı zamanda Çarşamba TSO Başkanı da olan Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Başarılarınızın daimi olmasını diliyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.