Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Öztürk ve Rendeci Samsun'u temsil etti

Muhtarlar Çanakkale'de buluştu

Öztürk ve Rendeci Samsun'u temsil etti

Konfederasyon yönetiminde bulunan Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk ve Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Rendeci Samsun'u temsil etti

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve yönetim kurulu İçişleri Bakanlığı “Türkiye Muhtarları Elele Projesi” kapsamında Çanakkale’ye giderek bir dizi program gerçekleştirdi. Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan'ın davetlisi olan heyet ilk olarak Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti. Daha sonra toplantılarını gerçekleştiren muhtarlar Çanakkale Şehitliği ve '1915 Çanakkale Köprüsü'nü gezdi.

Muhtarların Çanakkale programlarında Samsun'u temsilen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu yönetiminde yer alan Samsun İli ve İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk ve Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Rendeci yer aldı. Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, ''Türkiye Muhtarları Elele Projesi Çanakkale ilimizi ziyaret ettik. Bizi ağırlayan  Valimiz İlhami Aktaş, Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan ve Çanakkaleli muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Son derece faydalı ve bizlere katkı sağlayan bir program gerçekleşti'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.