Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner797

Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünde konuşma yaptı

Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL'ın 10 Nisan Polis Günü Nedeniyle Atatürk Anıtı'nda Düzenlenen Törende Yaptığı Konuşma

Aziz Atam,

Bu gün Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Devleti, milleti ve şanlı bayrağı uğruna mücadele ederken gerektiğinde canını feda ederek, nice kahramanlık destanını gönüllere nakşeden Türk polis teşkilatı olarak, vatandaşlarımızın can ve mal güveliğini sağlarken, çağın getirdiği yenilikler başta olmak üzere, her türlü bilgi ve teknolojiden yararlanarak profesyonel bir güvenlik hizmeti sunmak temel hedefimizdir.

Şanlı tarihi ve destansı mazisiyle, milletimize büyük bir sevgi ve sadakatle hizmet eden teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğünü ilke edinmiştir. Ayrıca köklü tarihimizin ve asırlardır bozulmadan nesillere aktardığımız kutsal değerlerimizin ve zenginliğimizin bilincindeyiz. Milli birlik ve beraberliğimizin bekası adına her türlü suça, suçluya ve terör örgütlerine karşı amansız mücadelemiz, hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bizler huzurun ve güveliğin teminatı olan Türk polis teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, üstlendiği görevi ve kutsal saydığı vatanı uğruna canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve emekli teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyor, Cumhuriyetimizin, Milli bütünlüğümüzün, Atatürk ilke ve inkılapları ile temel hak ve özgürlüklerin onurlu ve sadık koruyucuları olarak manevi huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.