Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner798

PROF. DR.Numan Kurtulmuş Vali Şahin’i Ziyaret Etti
banner852
Bir dizi panel ve konferansa katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, 28.02.2017 Salı günü saat 18.40’da Vali İbrahim ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Valiliğimizi ziyaret eden Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’u valilik binası önünde Vali İbrahim ŞAHİN, Vali Yardımcılarımız, İlçe Kaymakamlarımız, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız ve valiliğimiz birim müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılama sonrası Valilik girişinde Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, daha sonra Vali İbrahim ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonunda Vali İbrahim ŞAHİN, günün anısına Başbakan Yardımcımız  Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’a 3 boyutlu el yapımı özel ahşap tablo takdim etti. Başbakan Yardımcımız  Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Valiliğimiz ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı sistemi konferansına katılmak üzere Valiliğimizden ayrıldı.

Ziyarete ayrıca Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI, Ordu Milletvekili Ergün TAŞCI, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ ve ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876