Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Ramazan sofrasının bereketini kaçırdılar
banner852

Ramazan öncesi, gıda başta olmak üzere temel tüketim ürünlerindeki fiyat değişimlerini değerlendiren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, vatandaşa 'müjde' diye sunulan temel ihtiyaç maddelerindeki KDV indirimlerinin raftaki etiketlere yansımadığını belirtti.

Hayat pahalılığının vatandaşı, işletmecilik maliyetlerindeki yükselişin de esnafı vurduğunu ifade eden Hancıoğlu, "yaşadığımız büyük ekonomik buhranı bu Ramazan'da çok daha ağır hissedeceğiz" dedi.

GÜLLAÇ BİLE LÜKS OLDU

CHP'li Hancıoğlu, adı Ramazan'la özdeşleşmiş olan güllaç tatlısının bile artık vatandaş için bir lüks haline geldiğini şu sözlerle anlattı:

"İftar sofralarının tatlısı güllacın 400 gramlık bir paketi, 50-60 lira arasında... İçine koyacağınız süt, şeker, ceviz ve diğer ürünlerle birlikte, güllacı evde yapmanın maliyeti 130 liraya ulaşıyor. Vatandaşımıza bu maliyet hesabını yaptıranlar, artık iftar sofralarımızın tadını da kaçırdı."

'KATAR'LI UCUZ ET YESİN' DİYENLER, FATURAYI VATANDAŞA ÖDETTİ

CHP'li Hancıoğlu, Katar'a uçaklar dolusu küçükbaş hayvanın satıldığı günlerde, Et ve Süt Kurumu'nun kırmızı etin perakende satış fiyatına yüzde 48 zam yapmasını da şu sözlerle eleştirdi:

"Uçaklar dolusu küçükbaş hayvan, Katar'a gönderiliyor, milletimiz ucuz et için kuyruğa giriyor. Genel Müdür, 'kuyruk oluyor diye ete zam yaptık' diyor. Bugün Türkiye, işte böyle yönetiliyor. Bu şartlar altında ne vatandaşımızın karnı ne de 'Katar'lı ucuz et yesin' diye faturayı milletimize ödeten bu iktidarın gözü doyar! Kendi halkına düşmanlaşan bu zihniyetin gözünü doyuramayız ama milletimizin karnını doyurmak zorundayız."

Anahtar Kelimeler:
Neslihan HancıoğluChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876