Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza
banner867

Şahin`den İlke Açıklama
banner852

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin:
'GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GÖREVİMİ DEVREDECEĞİM!..'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin sona ermesiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu. Başkan Şahin, yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e görevini devredeceğini belirterek, "Büyük bir onur ve mutluluk ile hizmet ettiğim Samsunlulara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


TÜM SAMSUNLU HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM


Başkan Zihni Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"10 ay süreyle büyük bir onur ile yürüttüğüm Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimi resmi ve kesin sonuçların açıklanmasıyla yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir beye devredeceğim. Kendisini tebrik ediyor ve canı gönülden Samsunumuz ve hemşerilerimize hizmet davasında başarılar diliyorum. Görev yaptığım süre içinde tüm Samsunlu hemşerilerimle sevgiyle birlikte yürüdük. Bunun onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Huzur ve mutluluk içerisinde görevimi devredeceğim. Tüm hemşerilerime en içten duygularımla kalben teşekkür ediyorum.


MİLLET VE DEVLET HİZMETİNDE KESİNTİ OLMAZ


Devir teslim törenine kadar kısa süre de olsa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın gereğini yerine getireceğim. Devlet ve millet hizmetlerinde kesinti olmaz. Seçim süresinde zaman darlığından dolayı hizmet yapılan ve projelerimizin devam ettiği bazı ilçelerimizi, oralardaki çalışmaları ve projeleri sürekli takip etmeme ve bilgi almama rağmen, ziyaret etme imkanım olmadı. 


İLÇELERDE YAPILAN ÇALIŞMALAR İNCELENECEK


Herkesin bildiği üzere 17 ilçemize daha önce pek çok kez ziyarette bulundum. Kalan kısa sürede de bu ilçelerimizi ve hizmetleri yerinde görerek incelemeler yapacağım. Bu kapsamda başta Alaçam, Yakakent ve Bafra olmak üzere tüm ilçelerimizi ziyaret etme arzusundayım. Bir kez daha tüm hemşerilerimize, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, parti teşkilatlarımıza, bürokratlarımıza, mesai arkadaşlarımıza, değerli basın mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali özbey 5 yıl önce

Başkanım Allah seni var etsin biz çok üzüldük

banner877

banner876