Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Emirliğİ
banner798

Salih Şen Atakum Skm’nin Açılışına Katıldı

Saadet Partisi Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Büyükşehir Belediye Başkanı Salih Şen, Atakum Belediye Başkan Adayı Serdar Şen ve partililerin katılımı ile açıldı.

Açılış töreninde Atakum’un Samsunun en önemli merkez ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Salih Şen:

“Samsun Karadeniz’in, Atakum ise Samsunumuzun incisi. Ancak yıllardır Milli Görüşün efsanevi Belediyecilik hizmetleri ile tanışamamış olmasından dolayı birçok konuda eksik kalmış bir ilçemiz. 1 Nisandan itibaren inşallah Atakum’u ve Büyükşehir Belediyesini aldığımızda şehrimizin sorunlarının çözülmesi için çok yönlü katılım mekanizması kuracağız. STK’larımızla bir araya gelerek toplumun nabzını yoklayacağız ve gereken çalışmaları yapacağız.

Trafik ve ulaşımda sorunların çözümünde çevreci bir anlayışla karbon salınım miktarını düşürecek nitelikte ve trafik yoğunluğunu hafifletecek saat düzenlemeleri yapacağız. İmar uygulamalarında otopark alanları oluşturulacak, mahallelerimizde, caddelerimizde ve bulvarlarımızda yer altı ve yer üstü katlı otoparklar yapacağız ve Parktek uygulamasını kaldıracağız. Vatandaşlarımızı dinleyip el birliği ile icraat yapacağız. Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun, “ bu bizim görevimiz değil “ demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz. Gösteriş, lüks şatafat yapmadan ve israf etmeden hizmet etmek şiarımız olacak. Bize emanet edilen mali imkânlara ve belediye mülküne, yetim malına ve vatandaşların hak ve hukukuna sahip çıkarak çalışacağız.

Ben şimdiden Atakum’a hayırlı olsun diyorum. Çalışmalarında Adayımız Serdar Şen’e ve ekibine başarılar diliyorum. Katılımlarından dolayı partili partisiz tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.