Öne Çıkanlar Sosyal Yardım Merkezi projesi
banner798

SAMDOD’un ilk büyük buluşması gerçekleşti.

Düğün salonları, organizasyon firmaları, gelinlik firmaları, fotoğrafçılar, yemek fabrikaları ve seslendirme firmalarının bir araya gelerek kurdukları ve SAMDOD üyeleri ve davetli hizmet sektörü firmaları ve temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Toplantıda kurucu başkan Aykut ÇEPNİ birlik ve dernekleşmenin önemini belirten bir konuşma yaparken başkan yardımcısı Savaş GÖMEÇ sektörlerin sorunları ve sorunların birlikte çözülmesi konularına vurgu yaptı.

[Toplantıda kurucu başkan Aykut ÇEPNİ’nin yapmış olduğu konuşma metni aşağıdadır.]

Değerli misafirler, hepiniz hoş geldiniz.

Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluğumu dile getirirken şahsım, yönetim kurulu ve üyelerimiz adına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli misafirler;

Düğün salonları, organizasyon firmaları, gelinlik firmaları, fotoğrafçılar, yemek fabrikaları ve seslendirme firmalarının değerli temsilcileri, bugün burada saymış olduğum ve birlikteliğimizi oluşturan Samsun’da hizmet sektörü birlikteliği ile yeni kurmuş olduğumuz sivil toplum kuruluşumuz SAMSUN DÜĞÜN SALONLARI VE ORGANİZASYON FİRMALARI DERNEĞİ – SAMDOD’un ilk büyük buluşmasını gerçekleştiriyoruz.

Derneğimizin amacı düğün salonu ve organizasyon firmaları ekseninde bir zincirin halkaları gibi gören tamamlayıcı gerek ise tedarik zincirinin bir halkası olan üstte saymış olduğum hizmet üreten sektörlerin bir çatı altında toplayarak birlikte olmanın her türlü manevi hazzını yaşamanın yanı sıra ticari işletmelerin esas amacı olan ticaretin daha verimli, sorunsuz ve kesintisiz olarak piyasadaki rekabetin ticari faaliyetlere olumlu şekilde yansımasını sağlamaktır.

“Bizler biliyoruz ki bir araya gelmek bugün için bir başlangıçtır, bugünden sonra bir arada durabilmek ise ilerlemedir ama birlikte çalışmak en büyük başarıdır.” Bu nedenle bugün bir araya geldik, yarın bir arada duracağız ve gelecekte birlikte çalışacak ve işimizi seven ve emek veren insanlar olarak manevi hazzı yaşayarak, ticari olarak faaliyet gösterip başarılı olacağız. Bu birlikteliği ve buna bağlı başarıyı sağlamak için çıktığımız bu yolda amacımız düzenli olarak bir kartopu yumağı gibi büyümek ve birlik olmanın gücünü derneğimizin kuruluş amacı doğrultusunda tüm sektör firmaları ve çalışanlarıyla paylaşmaktır.

Dernekleşme Türkiye’de diğer batı ülkelerine göre yeni sayılsa da sektörel birliktelikler anlamında önemi her geçen gün daha iyi anlaşılmakta “Sivil Toplum Kuruluşları”nın önemi artmaktadır. Özellikle gerek ulusal çapta gerek ise yerelde en büyük yasa koyucu, düzenleyici ve denetleyici olan kamuya faaliyetlerinde destek vermek, düzenlemelerine katkıda bulunmak, sorunları tek bir ağızdan birliktelik adına dile getirmek hizmet sektöründe hizmet veren işletmelerimiz adına önemlidir.

Bu durumu en iyi halen içerisinden geçtiğimiz küresel salgın KOVİD-19 sürecinde yakından gördük. Sorunların muhatabı olan kamu kurum ve kuruluşlarına aktarmak, yasaları uygulayıcı ve denetleyici olan kurumlar ile düzenli bir ilişki içerisinde olmak, yerel yönetimler ve yöneticileri ile soru, sorun ve çözümleri konuşmak, sonuç alma noktasında dernek olarak çok ciddi deneyimler ve sonuçlar elde ettik. Umuyorum ki bu durum ilerleyen süreçte artarak daha verimli şekilde devam edecektir.

Bu fırsatla halen devam eden salgın sürecinde salonlarımızın açılıp düğün ve etkinliklerin yapılması için gösterdikleri çabadan dolayı Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a, desteklerinden dolayı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan’a, Büyükşehir Belediye Başkanım Mustafa Demir’e ve ilçe belediye başkanlarımıza, mülki amirlerimize ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki yetkililere teşekkür eriyoruz.

Bugün burada siz sektörün önde gelen firmaları ile bir çatı altında olmak sektörümüz ve bir zincirin halkaları gibi birbirine bağlı sektörlerden firmalar ile yan yana durmak şahsım ve yönetim kurulu adına sevinç verici bir durumdur. Birlikte olmanın, sorunları birlikte göğüslemenin, elde ettiğimiz başarıların mutluluğunu birlikte yaşamak en büyük dileğimizdir.

Katılımlarından doları üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyor, sağlık, huzur ve kazanç diliyorum.

Sağ olun, var olun, mutlu kalın…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.