Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner797

Samimiyetle Ve Hakkaniyetle Çalışıyoruz
banner852

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik ilçesinde devam yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yolların kalitesini artırdıklarını ve her ilçeye her mahalleye bulundukları bölgenin koşullarına göre, sathi kaplama, asfalt ve beton yollar yaptıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Demir, nitelikli ve iyi bir yönetim kadrosu ile hakkaniyet merkezli, gayretli ve zaman gözetmeksizin çalıştıklarını ifade etti. Vatandaşına saygı ve sevgi duyan bir belediye olduklarını dile getiren Başkan Demir, “Her anlamda güçlü bir kadroya sahibiz. Samimiyetle, hakkaniyetle ve gayretle çalışıyoruz. Rabbim de bereketini veriyor. Hakkaniyetli yönetim sayesinde 17 ilçemizin tamamında çok güzel hizmetler yapıyoruz” diye konuştu.

“Bu şehrin insanları için dertliyiz” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şöyle devam etti:

“Önceliğimiz insan. İnsan odaklı yatırımlara değer veriyoruz. Bu kapsamda Samsun’un altyapı problemlerini tek tek çözüyoruz. Ulaşılmayan mahalle bırakmadık. Yolların konforunu ve kalitesini artırıyoruz. Bunun için çok yoğun bir çaba içerisindeyiz. Yaptığımız çalışmalarla altyapıyı tamamlarken ilçelerimize görsel bir güzellik de kazandırıyoruz. Tüm bunları da kendi ekiplerimizle ve kendi ürettiğimiz malzemelerle hayata geçiriyoruz. Bu çok önemli. Bu sayede verimliliğimizi de artıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876