Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

ŞAMPİYONDAN BAŞKANA ZİYARET
banner852

İstanbul’da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Sinem Özkan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

2 Ekim 2021 tarihinde İstanbul ‘da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonasında 68 kg da "Kumite" alanında TürkiyeŞampiyonu olan 19 Mayıs Belediye Spor Kulübünün Lisanslı Sporcusu Sinem Özkan Haziran ayında ise Kata kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” 19 Mayıs Belediye Spor Kulübü Sporcumuz SinemÖzkan İran’ınbaşkenti Tahran’ da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.Kendisini öncelikle tebrik ediyor, İran’da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum.Sporcumuza başarılar diliyorum “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876