Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Samsun Ak Parti'den vefa ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, il teşkilatlarında görev yapmış teşkilat mensuplarını kapsayan bir program çerçevesinde 'vefa ziyaretleri' düzenliyor. Bu kapsamda; İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekipler, kuruluştan bugüne partide görev yapan teşkilat mensuplarını tek tek ziyaret ederek; hal ve hatırlarını soruyor. Tecrübe paylaşımı da dahil olmak üzere geçmişe ve gündeme dair çeşitli değerlendirmeler gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Ersan Aksu; "Geçtiğimiz hafta itibariyle yönetim kurulunda paylaştığımız ve il yönetim kurulumuzda yer alan bütün arkadaşlarımızın aktif olarak yer aldığı özel bir çalışma başlattık. Adına 'vefa ziyaretleri' dedik. Oluşturduğumuz ekiplerle iki hafta içerisinde il teşkilatlarımızda görev almış çok sayıda teşkilat mensubumuza ulaştık. Hem kendileriyle sohbet ettik, hem de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlere katılan arkadaşlarımız son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini bizzat ifade ediyorlar. Ziyaret edilen teşkilat mensuplarımız da memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

Sonuç itibariyle; AK Parti milletin bağrından çıkmış ve yine milletin iradesi ile hizmet üretmeye devam eden bir siyasi harekettir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle; Bu gövdenin kökleri çok çok sağlam. Bu sağlam köklerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Hiçbir şey bizi yılgınlığa itemeyecek. Biz, kuruluştan itibaren partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış arkadaşlarımıza vefa göstermek adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Nereden yola çıktığımızı, hangi aşamalardan geçerek bugünlere geldiğimizi bilmek ve görmek bizim için son derece önemli. Bu anlamda; kuruluşundan itibaren AK Parti'ye hizmet etmiş tüm gönül erlerine, tüm teşkilat mensuplarımıza bu vesile ile tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm arkadaşlarımızı da rahmet ve minnetle yad ediyoruz. AK Parti olarak; biz büyük bir aileyiz ve öyle olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiAkpErsan Aksu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.