Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Samsun  büyük buluşmaya hazır!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde, Milli Mücadelenin 100. Yılı nedeniyle Sheraton Grand Otel'de düzenlenen etkinlikte büyük buluşma yaşanacak.

BAŞKAN YILDIRIM DA GELİYOR

Parlamentodaki siyasi partilerin genel başkan yardımcılarının da katılacağı etkinliğe, Samsun Milletvekilleri, Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, iş insanları, Türkiye Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç ve eşi Tufan Türenç gibi önemli isimler renk katacak. Televizyon programcısı Mesut Yar’ın sunacağı gecede farklı alanlarda yılın gazetecilerine, iş insanlarına, bürokratlara, sanatçılara ve uluslar arası derece alan Samsunlu sporculara ödülleri verilecek. Milli Mücadelenin 100.Yılı nedeniyle hazırlanan serginin yer aldığı gece’de Samsun’un ünlü grubu Vocavoice ve sanatçı Hande Dönmez de performanslarını sergileyecek.

GECE’DE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

Samsun’da ilk kez 10 Ocak Çalışan gazeteciler Gününde böyle kapsamlı bir etkinliğin düzenlendiğini belirten Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı,

“Samsun adına gurur verici bir gece olacak” dedi. Başkan Yazıcı, “Siyasilerin, sanatçıların, sporcuların, iş insanlarının, önemli isimlerin buluşacağı gecede sürpriz isimler de var. Biz, Samsun’a emek veren, kente katkı sunan sayısız isimsiz kahraman arasından, ince eleyip sık dokuyarak en iyilerini ortaya çıkarmaya çalıştık. Elbette sayısız değerimiz var, bunların arasında seçim yapmak çok zor. Belki hepsini ödüllendiremeyeceğiz ama bunun bir yıl sonrası da var. Her yıl 10 Ocak’ta bu etkinliğimizi yineleyerek geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.