Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Samsun Büyükşehir'de hüzünlü veda
 
Başkan Zihni Şahin'den Coşkun Öncel'e teşekkür


Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde(SASKİ) genel müdür olarak görev yapan, 2014 yılından bu yana da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak hizmetlerine devam eden Coşkun Öncel, dün itibariyle emekliye ayrıldı.

MAKAMDA VEDA TÖRENİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, emekliye ayrılan Coşkun Öncel'e makamında düzenlenen bir törenle veda ederken hizmetleri için de teşekkür etti. Başkan Şahin, "Değerli yöneticimiz Coşkun Öncel, bu kurum çatısı altında Samsun'a ve Samsunlulara uzun yıllar hizmet etti. Kendisine bu hizmetleri için şahsım ve tüm Samsunlular adına teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini diliyorum" dedi.

DUYGU YÜKLÜ İFADELER

Coşkun Öncel de yaptığı kısa değerlendirmede, "Sevdamız Samsunumuza hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadım. Herşeyi en iyisi yapmaya çalıştık. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde unutulmaz günlerim, anılarım oldu. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız başta büyükşehir belediye başkanlarımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.