Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Samsun'da AFAD ekibi toplandı

Samsun İli genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için yürütülen çalışmaların koordine edildiği AFAD İl Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'ni ziyaret eden Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Vali Yardımcısı Mahmut Halal, AFAD İl Müdürü Levent Uçarlı ve kriz merkezi üyelerinden karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlıklar, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, ilçe belediyeleri ve kolluk birimleri Samsun Valiliği koordinasyonunda şehirlerarası ve şehir içi yollar ile mahalle yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade ederek, çalışmalarını kesintisiz sürdüren tüm personellerimize görevlerinde kolaylıklar dileyen SAMSUN Valisi, can ve mal güvenliği için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılmasının hayati önem taşıdığını ve kış lastiği bulunmayan araçlarla trafiğe çıkılmaması gerektiğini belirterek, vatandaşlarımıza mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.